Zaterdag 1 september is de eerste UITmarkt van de Hoeksche Waard. Van 14.00 tot 17.00 uur kunnen de bezoekers op ‘t Gors kennis maken met het cultuuraanbod van het nieuwe seizoen. Musici, verenigingen, clubs, kunstenaars, enz. laten zien en horen wat ze dit najaar te bieden hebben aan voorstellingen, workshops en cursussen.

Op dezelfde middag vindt op ’t Gors de officiële opening plaats van het Bram Roza Festival dat de hele week diverse activiteiten heeft voor kunst- en cultuurliefhebbers. Burgemeester Stoop van Korendijk en burgemeester Borgdorff van Binnenmaas zullen de officiële aftrap verzorgen. Zij zullen ook de winnaar bekend maken van de gedichtenwedstrijd ‘Ruimte’ van Dok-C en het Bram Roza Festival.

Op ‘t Gors kunnen de bezoekers de kunstobjecten van diverse Hoekschewaardse kunstenaars bekijken. Ook staan er objecten gemaakt door leerlingen van het Wellant College en het Hoeksch Lyceum. Verder zullen de winnaars van Hoeksch Lyceum got Talent optreden. In de Graanschuur is er een expositie van verschillende kunstenaars te zien.

Bij de organisatie van de UITmarkt werken we nauw samen met Radio Hoeksche Waard. De presentatoren van het programma ‘De Culture Club’ maken ter plekke een programma.

De toegang is gratis!

 

Doe je mee?

Wil je meedoen of wil je meer informatie over de UITmarkt neem dan gerust per mail contact op uitmarkt@bramrozafestival.nl