Cameretten is één van de hoogtepunten van het jaarlijks terugkerende Bram Roza Festival. Op 31 augustus 2017 stonden de Cameretten finalisten, Tim Teunissen, Victor Luis van Es en Berit Companjen, voor een uitverkochte Graanschuur.

De verschillende persoonlijkheden zorgen voor een bijzondere avond waar humor en tragiek, dicht bij elkaar lagen.

Tim Teunissen liet een reeks antihelden de revue passeren die koste wat het kost de schone schijn ophouden. Met man en macht houden ze zich van de domme of blazen van de hoogste toren. Een voorstelling over sorry zeggen, vluchtgedrag, te veel ambitie hebben en bang zijn.

Met het programma ‘Zichtbaar’ stelt Victor Luis van Es zich kwetsbaar op over een aantal hilarische situaties in de zoektocht naar zijn identiteit. Relaties met vrienden, familie en exen in het twintigersbestaan komen aan bod. Herkenbaar, realistisch en gewaad voor jong en oud.

Berit Companjen speelde een energiek programma en gaat op een hele makkelijke manier met de zaal om. Ze toont hierbij aan over een bijzonder improvisatietalent te beschikken. Ze is adrem in haar antwoorden en geeft daardoor blijk van een soepele geest.

Tim Teunissen op Cameretten 2017 Bram Roza Festival

Comments are closed.