Op 22 augustus 2015, een prachtige zomerse zaterdag, is het Bram Roza Festival spetterend geopend.

De festiviteiten zijn gestart met de schitterende expositie ‘Pogingen Tot Poëzie’ van SAGE in Galerie DeBuuT. Objecten en installaties met letters van keramiek. Kunst met humor, dat ook bij de kinderen enthousiaste reacties teweeg bracht.

Tijdens de opening hield SAGE een poëtische performance, waarbij een gedicht met de waterraketlanceermachine van Ed Oldenburg tot grote hoogte de lucht in werd geschoten.

Galeriehouder Ton Erwich hield een bevlogen toespraak en vertelde beeldend over de nieuwe BRAM-dag, zaterdag 29 augustus. Daar kunnen mensen niet alleen genieten van het prachtige gors, maar ook deelnemen aan verschillende workshops, luisteren naar allerlei soorten muziek, kijken naar dansvoorstellingen en nog veel meer. Ook aan de interne mens is gedacht. Naast heerlijke hapjes en drankjes, kan gesmuld worden van het speciaal voor het festival gecreëerde Bram-bammetje! Kortom voldoende om een ieder te prikkelen een kijkje te gaan nemen.

De festiviteiten starten op 29 augustus en de expositie van SAGE is te bekijken van 22 augustus t/m 24 oktober in Galerie DeBuuT.

Klik met de muiscursor op de afbeelding om de lancering van de waterraket te bekijken.

Comments are closed.