Draagt u het Bram Roza Festival een warm hart toe en bent u lid van Rabobank Het Haringvliet? Stem dan met de Clubkas Campagne op het Bram Roza Festival. Wij kunnen de financiële steun goed gebruiken.

Rabobank Het Haringvliet gaat dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne breed inzetten als dé manier voor verenigingen en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas.

Leden van Rabobank Het Haringvliet kunnen tot 30 september 2015 hun stem uitbrengen op het Bram Roza Festival (Stichting Dichter bij de Molen). Dit stemmen kan uitsluitend met een stemcode. Leden van de bank ontvangen rond 1 september een brief met stemcode. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Alle verenigingen en stichtingen die stemmen krijgen, ontvangen een financiële bijdrage voor de clubkas, gerelateerd aan het aantal stemmen dat op hen is uitgebracht. De drie clubs met het grootste aantal stemmen worden dit najaar tijdens de jaarlijkse ledenbijeenkomst van Rabobank Het Haringvliet in het zonnetje gezet.

> Breng hier uw stem uit voor de Clubkas Campagne.

Comments are closed.