Op donderdag 1 september 2016, is er weer een cabaretavond. Het is het Bram Roza Festival gelukt om de drie winnaars van het Camerettenfestival van 2015 te contracteren.

Anne Neuteboom, Jasper Smit en Tom Montfrooy staan garant voor een avond op amusement op hoog niveau.

Aanvang 20.00 uur in de Graanschuur. Entree is € 15,- een pauzedrankje is inbegrepen.

U kunt vanaf augustus 2016 kaarten reserveren op deze website.

Anne Neuteboom

Winnares publieks- en juryprijs Cameretten 2015

Maak kennis met Anne, een millennial. Zoals we allemaal weten zijn millennials (die losers geboren tussen 1982 en 2001) ongebreideld positief met een plaat voor hun kop, hoogmoedig, kortzichtig, versprokkeld, individualistisch, overmatig empathisch, overgevoelig, slecht opgeleid, ongeïnteresseerd, hebben ze allemaal dyslexie en ADD en krijgen ze overal een burn-out van. Dus dat beloofd wat.

Anne Neuteboom, in 2013 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie, maakt maatschappijkritiek anno 2015: zonder correcte dt-spelling, maar met een frisse analytische blik.

De conclusie: mag ik alsjeblieft weg hier?”

www.anneneut.nl

Verplichte kost voor alle babyboomers en ouderen die neigen te verzuren en open staan voor een lesje fatsoen en omgangsmanieren van een jonkie. – Theaterkrant.nl

Als ze eenmaal op stoom is, heeft ze het publiek helemaal bij de kladden. (…) Wat een talent.’ – de Volkskrant****

Jasper Smit

Jasper Smit (finalist Cameretten 2015) zingt over hele dikke vrienden, gemiste bussen, vioolmeisjes, op de Kalverstraat-met-hotel komen en katten. Want dat zijn kak-belangrijke onderwerpen. Met een grote glimlach gooit hij bommetjes in liedjes-vorm: vaak grappig, altijd schurend, schaamteloos eerlijk.

www.jasperzelf.nl

Hilariteit en ontroering gaan hand in hand, en zowel qua mimiek als tekstueel bespeelt de ervaren Jasper met gemak het podium en publiek. Jasper kan remmen en gas geven. Hij durft stiltes te laten vallen, om uiteindelijk (…) publiek en jury in te pakken.
Jury Cameretten Festival

Zanger van scherpe en grappige liedjes, waarbij hij zichzelf zeer kundig op de gitaar begeleidt
De Volkskrant

Tom Montfrooy

Tom is finalist van Cameretten 2015. Juryrapport : “Tom Montfrooy neemt het publiek mee in een mooi en kwetsbaar verhaal over zijn vrouw. De voorstelling blijkt zorgvuldig opgebouwd, bevat goede grappen, heeft gevoelige kanten en is toch niet van sentiment doortrokken. Hij vertelt op vrij nuchtere en gemakkelijke wijze en omzeilt handig alle clichés. Ondanks zijn persoonlijk leed straalt Tom veel positiviteit uit. Het verhaal is gepolijst en zijn teksten fijn geslepen. Hij neemt het publiek bij de hand, schuwt de interactie met de zaal niet en geeft aan over de nodige ervaring te beschikken”.

Volkskrant: ”Montfrooy brengt het zware licht, zonder de ernst te verliezen.”

Theaterkrant: “Montfrooy boeide, met een gedurfd verhaal over zijn leven als jonge weduwnaar met twee dochters. Met veel kwetsbare momenten, maar steeds ook weer harde, relativerende grappen om het licht te houden.”
Een stand-up podium is een goede vervanger van een psychiater en scheelt de maatschappij veel schade “, aldus de geboren Rotterdammer. Op het eerste gezicht is Tom de standaard veertiger, hypotheek en kinderen, maar schijn bedriegt.

Laat je verassen door de confronterende, stevige en ontroerende humor van Tom. Hij heeft er in ieder geval altijd zin in, Ech wel.

www.tommontfrooy.nl

Comments are closed.